Jakie zioła do potraw?

Zioła powinny być suszone ale świeże. Różne odmiany ziół pachną, smakują i wyglądają inaczej.

Zioła na łyżce

Suszone zioła szybko tracą aromat, a świeże mają intensywniejszy smak. W kuchennej szafce powinny być przechowywane nie dłużej niż rok.

Zobacz też:

Jak dbać o rybkę w akwarium?

Rybki w akwarium

Jak usunąć kamienny osad?

Czajnik z gotującą się wodą

Jak hodować cytrusy w domu?

Cytrusy hodowane w domu

Jak wyhodować cytrusa z pestki?

Cytrusy wyhodowane z pestki

Jak wybrać pralkę?

Duża pralka do prania

Jak zrobić skalniak w misie?

Skalniak w misie

Jak uczyć się języków obcych przez internet?

Nauka języka przez internet

Jak zrobić tortownicę z folii aluminiowej?

Rolka z folią aluminiową

Jak czyścić dywan po zwierzętach?

Koty leżące na dywanie

Jak nie przytyć w Święta Wielkanocne?

Babka wielkanocna

Jak spalić wielkanocne kalorie?

Sałatka z majonezem

Jak nakryć stół wielkanocny?

Stół wielkanocny

Jak ozdobić koszyk wielkanocny?

Tradycyjny koszyk wielkanocny

Jak pomalować jajka wielkanocne?

Jajka wielkanocne

Jak stworzyć rodzinną atmosferę w Święta Wielkanocne?

Rodzina podczas Świąt Wielkanocnych

Jak zrobić wielkanocny wazonik ze skorupki jajka?

Roślina w wazoniku ze skorupki jaja

Jak przechowywać żywność w lodówce?

Żywność w lodówce

Co na kuchenne wpadki?

Zupa z chlebem

Co do dekoracji ciast?

Ciasto z lukrem

Jak odnowić stare krzesło?

Odnowione krzesło

Warto wiedzieć

Czyszczenie podłogi

Jak myć podłogę?
Dom

Wyróżniona porada

Żelazko

Jak wybrać żelazko?
Dom